Nedrivning af bærende væg slider

Ingeniørberegninger og efterfølgende udførsel af nedrivningsprojektet

Skal du have fjernet en bærende eller afstivende væg, er det vigtigt, at du rådfører dig med en ekspert, der kan lave en ingeniørberegning af konstruktionen for dig.

Indhent et tilbud i dag Black pil

Ingeniørberegningerne indeholder en redegørelse for de bærende konstruktioner i den væg, du vil have revet ned.

Ud over det sikrer beregningerne dig, at håndværkerne efterfølgende kan udføre projektet, at du er dækket forsikringsmæssigt, og at du overholder bygningsreglementet (hvilket ellers kan få store konsekvenser både for din sikkerhed og for et potentielt salg af din bolig i fremtiden.)

Hos VægSpecilisten tilbyder vi både at foretage ingeniørberegningerne forud for nedrivningen, ligesom at vi efterfølgende river din bærende væg ned for dig.

På den måde får du det hele samlet ét sted, og det vil både spare dig for tid, penge og ikke mindst frustrationer med at skulle mægle mellem flere forskellige aktører.

Vælg en leverandør, der forstår det gældende bygningsreglement

Hos VægSpecialisten holder vi os naturligvis altid ajour med det gældende bygningsreglement, så du aldrig står i en situation, hvor du kan risikere at komme i alvorlig klemme.

Der er forskellige krav til dokumentation, afhængigt af om dit renoveringsprojekt skal foretages i et typisk (række)hus eller i en lejlighed.

Bor du i hus, eller skal du rive en ikke-bærende væg ned, er der ikke behov for udvidet kontrol. Bor du derimod i lejlighed, er der strenge krav til, at ingeniørberegningerne bliver kontrolleret af en uvildig tredjepart – en såkaldt certificeret statiker. Sker dette ikke, risikerer du, at du ikke får de nødvendige byggetilladelser, eller at du i værste fald ikke må tage din bolig i brug igen efter projektets afslutning.

Bruger du VægSpecialisten, garanterer vi dig, at du med ro i maven kan overlade alle beregninger, al dokumentation og hele udførslen af projektet til os – så skal du bare glæde dig til, at dine rum er klar til at tage i brug igen.

Dine fordele med Vægspecialisten

Har du spørgsmål til ingeniørberegninger

… eller til andre dele af det projekt, du skal have hjælp til?

Så er du meget velkommen til at kontakte VægSpecialisten, og så går vi i dialog om, hvordan vi også hjælper dig.

vores cases

Se alle cases Black pil

hjælp fra start til slut med rådgivning og nedrivning af bærende væg

Statisk rapport gav sikkerhed før byggeri

Eksperthjælp sikrede korrekt udførsel af bærende væg

Nedrivning af bærende væg gav mere luft i stuen

Green stars

Sara Maria Franch-Mærkedahl

Virkelig ordentlige

Virkelig ordentlige, dygtige og imødekommende. Helt klart en beslutning vi gerne tager igen…

Green stars

Per Eriksen

Godt og veludført arbejde

Jeg har benyttet vægspecialisten til nogle ændringer i mit hjem og det er absolut foretaget efter det aftalte såvel hån…

Green stars

Viking International School

Super professionelt…

Vi er en lille friskole som skulle have fjernet to vægge, og efter kontakt med flere virksomheder valgte vi Vægspecialisten…

Green stars

Philip

Meget tilfreds med service

Rigtig tilfreds med processen og udførelsen af arbejdet. Vi skulle have fjernet en større væg i vores lejlighed. Vi havde nog…

Skriv til os

69 13 30 04